.

.

TOTS 21

El Morell es troba a l’equador de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén que, fins ara, s’ha caracteritzat per “l’alta participació i les cares de festa, després de dos anys de restriccions i mesures sanitàries”, reconeixen les regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del municipi, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Ara arriben els dies més farcits d’actes, que es concentren a partir d’aquest divendres. Així, el 29 de juliol hi haurà el Ball de Capgrossos Petits, la cercavila, la Pujada de Gegants i la tronada. També el pregó, amb el conegut actor Pep Plaza, i una nova edició del Sopar Popular, que morellenques i morellencs esperen amb molta il·lusió, ja que no se celebra des del 2019. I la música la posaran la Bandarra Street Orkestra i Hotel Cochambre.

Ja dissabte, la jornada començarà aviat amb el tir al plat i l’exposició de vehicles de Clàssics Morell. Al migdia, primera tempta de vaquetes de les quatre que hi haurà durant tot el cap de setmana. I a la tarda, un altre dels actes més estimats, la Zeuzera Pyrina Refrescant. A més, sardanes, concert i ball amb l’orquestra Nova Saturno, i el Concert Jove amb Xavi Sarrià, Roba Estesa i JL Disco.

Diumenge serà el torn de la tradició, amb l’ofici, el vermut de Festa Major i el seguici, aquest últim a la tarda. I just abans, la 59a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec i una novetat, la 1a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec Kids. Pel que fa a la música, el dia dels sants la posarà Dos Pájaros y mucho ruido – Tribut a Serrat i Sabina.

El punt final a la festa el posarà, dilluns, una festa aquàtica per a la canalla, el concert familiar de Lali BeGood i el Ball de Sant Miquel i correfoc dels Diables del Morell.

Val a dir que les festes van començar el passat divendres dia 22 de juliol i que, ja durant el primer cap de setmana, es van escalfar de valent els motors festius. A més, entre setmana s’ha pogut gaudir també de l’espectacle de circ El Gran Final, el passat dilluns a la nit, de l’activitat de paint ball, dimarts, o del tobogan aquàtic ahir dimecres.

Redacció