.

Celebració de la classificació a la gespa Foto: Tarragona21

El somni de La Pobla per pujar a segona B segueix viu després de la remuntada en el partit de tornada davant del San Fernando.

Amb l’1 a 0 de l’anada el filial grana necessitava aixecar el gol dels andalusos per passar a l’eliminatòria final de l’ascens.

Els poblencs han portat el tempo del partit en una primera part on han aconseguit marxar al descans amb l’eliminatòria ja igualada.

Una jugada d’estratègia a la sortida d’un còrner a l’esquerra de la porteria andalusa ha propiciat que una rematada de Kike Tortosa suposés el primer gol del filial grana.

A la segona part la dinàmica ha seguit igual amb domini territorial de La Pobla però amb la sensació de perill constant del San Fernando.

Alberto Varo un cop més s’ha convertit en clar protagonista en les jugades ofensives dels visitants.

Una centrada de Kike Tortosa per banda dreta la baixa Stephane Emana amb el cap i Álvaro aprofita a la perfecció la pilota a l’interior de la petita per no perdonar el 2 a 0.

Al minut 78 l’expulsió de Joaqui per doble targeta groga ha deixat als de Martín Posse amb deu.

L’expulsió va provocar una falta que l’ex grana, Tati Maldonado, ha enviat al travesser de la porteria d’Alberto Varo.

Amb el partit convertit en un anar i tornar en un contraatac portat per Emana ha provocat la segona groga del central Ale i ha servit per igualar el deu contra deu sobre el terreny de joc.

La Pobla ara espera rival en el sorteig que es farà aquest dilluns a la seu de la Federació de Futbol a Las Rozas.

Martín Posse a l’acabar el partit ha reconegut que l’equip surt molt reforçat de cara a la pròxima eliminatòria després d’eliminar a un dels cocos d’aquest últim sorteig.

FITXA:

POBLA: Alberto Varo, Mía Guasch, Marcelo, Denis Coch, Joqui, Bicho, Gabi López (Gil Muntades min68), Kike Tortosa, Álvaro (Abel Rita min75), Alfons (Marc Vadillo min79), Emana

San Fernando: Zamora, Gabi, José Mari, Ale, Castillo, Jorge, Ezequiel (Chapi min51), Adrián (Héctor min82), Tati Maldonado, Ñoño (Sergio min75), Dani Martínez.

Gols: 1-0 Kike Tortosa (min27), 2-0 Álvaro (min69)

Àrbitre: Victor Jimenez Yustos. Targetes grogues: Alfons, Joaqui, Kike Tortosa per La Pobla, Ale pel San Fernando. Vermelles a Joaqui de La Pobla i Ale del San Fernando.

Estadi: Municipal de La Pobla 1600