.

.

TOTS 21

Foto de tots els equips al final de la vetllada. Foto: Cedida

Foto de tots els equips al final de la vetllada. Foto: Cedida

Després d’aconseguir la segona tercer victòria de la temporada arribava la presentació dels equips del Club Bàsquet Tarragona. Una presentació que no va ser només una desfilada de jugadors, si no que va servir per explicar els valors dels club. Van participar més de 800 nens i nenes del CBT i de 8 escoles.

L’espectacle va començar amb la presentació i explicació d’uns Valors del CBT. La il·lusió, l’esforç, el respecte, la passió i la resiliència van aparèixer a la pista del Serrallo, que van ser el previ a la desfilada de tots els equips del Club.

Posteriorment la Presidenta del Club va dirigir-se a tot el públic que omplia de gom a gom el Pavelló Serrallenc essent el previ a la desfilada de totes les escoles vinculades del Club.

Les escoles van donar pas als equips sèniors. Tant els equip masculins com els equips sèniors femenins ‘Tarragona Fem Bàsquet’que van estar presents a la presentació dels equips del CBT, consolidant d’aquesta forma el projecte comú iniciat aquesta temporada.

I la part més emotiva de la presentació estava per arribar. I va ser tot just després de la presentació del primer equip. En aquell moment, va aparèixer al pavelló del Serrallo el darrer valor del club. La Solidaritat va fer acte de presència. Va ser el moment del Club Esportiu Solc. Els jugadors del primer equip del CBT van fer un passadís a l’equip del Bàsquet del Club Esportiu Solc, que van rebre de la mà dels jugadors del CBT una samarreta del Club.