.

La formació tarragonina, sobre la sorra

Aquest passat cap de setmana, el Rugby Club Tarragona s’ha emportat el lideratge de la primera etapa del Circuit Català de Rugbi Platja a Igualada, inaugurant la primera edició d’aquesta nova competició i la temporada de Rugbi Platja 2016.

Gràcies a dues setmanes d’entrenaments específics en aquesta nova modalitat, els Voltors van dominar des del primer partit fins a l’últim, amb un joc agressiu, ràpid i resolutiu. Mostra d’aquest esperit fou el resultat de la final, on els de Tarragona van guanyar per 17-4. Recordem que el sistema de puntuació cada vegada que es planta la pilota a l’àrea contrària equival a un punt. Cal destacar la gran actuació de les joves promeses del Rugby Tarragona que van demostrar la seva vàlua anotant la majoria de marques i realitzant placatges durs i guanyadors.

Al matí, es van anar configurant els punts que donaven pas a les finals del Torneig que es van disputar durant la tarda de dissabte. D’aquesta manera, el CR Tarragona es proclamava líder del I Circuit Català de Rugbi Platja 2016, seguit en segona posició pels Spartans de Granollers.

L’Anoia Rugby Club, equip amfitrió de la primera etapa del Circuit, va rebre als equips participants en una jornada competitiva, i a la vegada festiva, on els jugadors van mostrar les seves habilitats amb l’ovalada, en aquesta modalitat de platja més tècnica i exigent.

La pròxima etapa del Circuit serà a Castelldefels el cap de setmana de l’11 i 12 de juny, on esperem que un gran equip de Voltors, es pugui tornar a emportar la victòria i seguir sumant punts per proclamar-se campió de la competició.

Per part del CR Tarragona van jugar: Jere (Capità), Xavi Beltran, Yoel, Adrián, Abdel, Quim, Villacampa, Diego Maxwel, Jamaina, Oscar Puyo, Joan Carles, Joaco.