.

El CR Tarragona sortia al camp de joc amb en Juanca, en Joel i l’Abdel com a primera línia, en Massi i en Dani de segones, en Jere i en Quim de flankers i l’Agus de 8. Els tres quarts començaven amb Juaco i Pau com a mitjos, Mati i Charly com a parella de centres, Plegue i Oscar com a ales, i en Patas com a 15. Com a suplents estaven Paco, Joel, Jesús, Massi, Otger, Firmo, i Jammin.

El partit començava amb un joc organitzat de tots dos equips, tant en defensa com en atac. Abans d’arribar als quinze minuts de la primera meitat, tant l’equip local com el Tarragona havien tingut l’oportunitat d’obrir el marcador amb un penal a favor per a cadascun, que els patejadors dels dos equips fallaven a pals.

Encara que la defensa del CR Tarragona era organitzada i permetia jugar majorment en terreny de l’adversari, la falta d’idees en l’atac, sumat a les imprecisions en els passis no van permetre obrir el marcador.

L’equip de Sant Cugat, va aprofitar aquests avantatges donats pel CRT, i les pilotes que perdien els Voltors, eren ben cuidades per l’equip local, i les seves accions ofensives acabaven majorment prop de les 22 contràries.

Després d’un cop de càstig a favor del Sant Cugat, i que aquest va jugar a la línia de touch a poca distància de les 5 contràries, obrien el marcador entrant a l’ingoal del Tarragona amb un potent maul, que va resultar ser un problema al llarg de l’encontre per a la davantera lila.

En el minut 28 el Sant Cugat realitzava el seu segon assaig després de jugar ràpidament un cop de càstig pel costat tancat i aprofitant l’avantatge numèric per aquesta zona es posaven en avantatge amb 12 punts.

El CR Tarragona inclinava el camp i jugava els últims minuts de la primera part en terreny de l’adversari. Després d’una pilota perduda entre els tres quarts locals, el centre del CRT Mati, després d’una ràpida recuperació de la pilota i una posterior carrera des de les 22 contràries, feia que l’equip se n’anés al descans només amb 5 punts per sota.

La segona part del partit, el Sant Cugat va seguir amb el seu mateix llibret: organitzat en defensa, utilitzant el seu pack de davanters o obrint el camp i avançant amb els tres quarts segons la situació ho requeria. Per part del CRT, el cansament va començar a guanyar terreny, les lesions d’alguns jugadors abans del partit i durant, van passar factura al 15 lila, que va començar a sumar, a més de les imprecisions en atac, una defensa més desorganitzada i amb menys pressió que en la primera part.

L’equip local va saber veure i explotar aquests errors que es van resumir en quatre marques en contra. A punt d’acabar el partit en Pau escurçava l’avantatge pel CRT, que tancava el marcador 34-14.
Un dur cop per als Voltors, però si d’alguna cosa saben aquests jugadors, és d’aixecar-se ràpid. Aquesta setmana tocarà seguir treballant, corregir els errors comesos i començar a pensar en el pròxim partit.