.

.

TOTS 21

Els cadets, en un enfrontament de Lliga contra l'Osona Crancs

Aquest proper cap de setmana, 10 i 11 de maig, tindran lloc els primers partits eliminatoris de la Copa Catalana organitzada per la Federació Catalana de Rugby. El Rugby Tarragona hi participa en les categories de Sub16, Sub18 i Sènior.

El dissabte 10 seran els Sub16 qui s’enfrontaran amb Sitges RC al camp de la capital del Garraf a la 1 del migdia. El diumenge, els Sub18, es traslladaran a Vic per jugar contra Osona Crancs a les 12 del migdia. A la mateixa hora, però a Tarragona, el primer equip jugarà contra Castelldefels RUC.

La Copa Catalana és una convocatòria que es juga en el mes de maig per tal d’allargar una mica més la temporada, un cop acabada la lliga regular d’aquestes categories. En cas que els Voltors guanyessin en alguna de les categories passarien a semifinals que es jugaran el cap de setmana del 17- 18 o del 24-25 de maig.

I Trobada de Veterans de la Federació Catalana

D’altra banda, aquest diumenge i a les instal·lacions de La Guinardera, a Sant Cugat, tindrà lloc la 1a Trobada de Veterans de la Federació Catalana de Rugby, a la que assistiran els tarragonins Old Vultures.