.

Jugadors i afició celebrant la victòria. Foto: Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha forçat el cinquè partit de la semifinal de l’OK Lliga en vèncer el Barça per 3-2 al pavelló roig-i-negre en un encontre en què ha estat superior als blaugranes, llençant més pilotes contra el marc contrari.

Nacho Alabart s’ha avançat pels barcelonins als 10 minuts de joc, marcador amb el qual ha acabat la primer part. Al minut 32, Diego Rojas feia l’empat i al 45, Checco Compagno, amb una increïble pala, certificava la remuntada (2-1). Ja a la desesperada i sense porter dels rivals (els visitants s’han jugat una expulsió amb quatre jugadors de camp), el Reus ha fet el 3-1 a falta de 15 segons amb un llançament de Compagno des de camp propi. El Barça ha maquillat el resultat el a falta de tres segons amb el definitiu 3-2 obra d’Ignacio Alabart.

El cinquè i definitiu partit es disputarà dimarts vinent al Palau Blaugrana.