.

.

TOTS 21

Manifestació de treballadors de Big Graphic  Tarragona l'u de maig passat. Foto: UGT

Manifestació de treballadors de Big Graphic Tarragona l’u de maig passat. Foto: UGT

L’eurodiputat socialista Javi López portarà el manteniment dels llocs de treball de Bic Graphic Tarragona al Parlament Europeu. Javi López, que és membre de la comissió d’ocupació i afers socials del Parlament, demanarà també una reunió amb els representants de l’empresa a fi i efecte de transmetre’ls el suport del grup socialista a la continuïtat de la planta tarragonina i la defensa de tots els actuals llocs de treball.

Així s’ha donat a conèixer després de la reunió mantinguda entre representants el comitè d’empresa, l’eurodiputat socialista i la diputada socialista al Parlament de Catalunya Rosa Maria Ibarra.

Segons ha emfatitzat Javi López, “estem parlant d’uns 400 llocs de treball. La nostra principal preocupació i objectiu és mantenir els llocs de treball. En aquest sentit, m’he compromès amb els representants dels treballadors a fer tot el que estigui a les nostres mans per portar el tema a les institucions comunitàries, igual com hem fet amb el tema de Covestro.”

Cal tenir present que la direcció internacional d’aquesta empresa dedicada a la elaboració de productes promocionals va anunciar ara fa uns mesos un canvi d’estratègia que passa per una auditoria que ha de determinar el futur de la planta instal·lada al polígon Entrevies de Tarragona.

En aquest sentit, la diputada socialista Rosa Maria Ibarra s’ha felicitat per l’aprovació la setmana passada a la Comissió d’Ocupació del Parlament d’una proposta de resolució del PSC en què es demana, precisament, la continuïtat de la planta i el manteniment dels llocs de treball així com la medicació de la Generalitat.

“Tots els esforços són pocs per assolir aquest objectiu de no perdre ni un lloc de treball. Els mateixos treballadors de l’empresa en han dit que hi ha famílies amb tots els seus membres treballant a la planta pel que, en alguns casos, parlem del manteniment d’economies familiars en sentit literal. Quants més esforços i més institucions estiguin involucrades –i agraeixo especialment el compromís de l’eurodiputat Javi López- més possibilitats hi haurà de portar la solució al bon port que tots volem”, ha explicat la diputada socialista.