.

.

TOTS 21

Segons el PSC, un mes després que caigués un tros de balustrada, no s’ha fet cap actuació i, segons el veïnat, han hagut més incidències. Fotos: Cedides

El Grup Municipal Socialista ha instat avui al Govern Municipal perquè es duguin a terme mesures d’emergència per resoldre la precària situació de l’edifici de la Rambla Nova, 46, on està situat el Teatre Metropol, una de les joies modernistes de Jujol. Els primers incidents van tenir lloc el 15 de juny quan va caure un tros d’una balustrada i “un mes després no s’ha fet cap actuació i, segons ens informen des del veïnat, hi han hagut més despreniments, la qual cosa ens genera una profunda preocupació”, comentava la consellera Begoña Floria.

“És urgent, doncs, que s’actuï en la façana atès que en aquests moments genera una greu situació d’inseguretat per les persones que viuen en els immobles propers a l’edifici així com pel mateix Teatre Metropol, que és una joia del modernisme”, ha explicat Floria.

En paral·lel, Floria ha lamentat que encara no s’hagi convocat el Consell Assessor del Modernisme, una eina fonamental per anar fent seguiment dels diferents projectes que hi ha a la ciutat. “En Patrimoni, la participació brilla per la seva absència i és greu”, ha conclòs la consellera recordant que tampoc s’ha convocat el Consell Assessor del Patrimoni.

Redacció