.

.

TOTS 21

La programació compta amb una setantena d'actes

La programació compta amb una setantena d'actes

“300 anys de l’ermita de Sant Antoni, 300 anys del 1714 i una gran mobilització ciutadana convocada per al 9-N. Sense cap mena de dubte, aquesta Festa Major de Sant Martí cau en un any difícil d’oblidar”. Així prepara l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, la Festa Major. Pel regidor de Festes, Jordi Molinera, la Festa Major d’Altafulla es prepara per moments molt emotius “com el pilar de 4 caminant per les escales, anar amb la gernació de gent que corre sota la traca per continuar amb el correbars al ritme de la xaranga, escoltar els versotets dels Diables Petits o seguir la canalla que participa amb els seus fanalets a la Rua de Sant Martí”.


Enguany una setantena d’actes es van succeint omplint les dates amb actes i activitats per a petits i grans. Els Coets d’inici de Festa Major i repic de campanes donen pas a Els Diables d’Altafulla donant el tret oficial de sortida de la Festa Major. El Pregó de Festa Major anirà a càrrec d’una veïna molt apreciada “la Júlia” responsable de la popular tenda “Regal i Paper”. Durant quinze dies tothom ha pogut votar qui serà l’Hereu i la Pubilla 2014.

La música també és un dels plats forts amb l’Orquestra Mitjanit, Brams i Rumba al Bar al Pavelló Municipal, amb 3 estils diferents a preus populars. En un altre moment de la festa Els grallers d’Altafulla fan la seva, i el casal la violeta aixopluga l’Orquestra Montgrins en el Concert i ball de Festa Major. La Pujada del pilar per les escales des de la Plaça del Pou, Carrer del Forn, Plaça de L’Església, sens dubte un dels actes més emocionants i amb més tradició per part dels Caste¬llers d’Altafulla.
Durant aquesta setmana els Castellers, els Diables, els Bastoners i els Gegants visiten les escoles del poble. Hi haurà una exposició Infantil amb xocolatada.per visitar els dibuixos que es van fer per la Festa Major petita.