.

.

TOTS 21

La 5a edició se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril a peu de platja, al Parc Voramar

La 5a edició se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril a peu de platja, al Parc Voramar

La 5a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla obrirà aquest dimecres 20 de febrer el període de preinscripcions per a aquells paradistes que vulguin participar en l’edició 2019. Com se sap, el primer mercat Vintage de la Costa Daurada se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint amb la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi.

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades pel qual van passar l’any passat més de 12.000 persones. D’aquesta manera, el certamen s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte; i fins les 20h del vespre el diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació “eat street”, zona de discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent mercat de segona mà de la Costa Daurada, en un mateix espai que ocupa una superfície de 4.500 m2.

Per a aquesta edició, l’organització, a càrrec de l’Associació Pleamar, amplia el cartell musical amb una tercera actuació en directe, que anirà destinada a un públic familiar i infantil. L’organització anunciarà en les properes setmanes els grups de música que participaran enguany.

El formulari per a les preinscripcions dels paradistes estarà disponible al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”, i al web www.pleamarmarket.com. La convocatòria s’obre a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market està organitzat per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla.