.

.

TOTS 21

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona prepara un seguit de sessions d’activitat física a l’aire lliure, de 45 minuts de durada, que tindran lloc de dilluns 1 de juny al divendres 5, entre les 18 h i les 21 hores, a l’exterior de l’Anella Mediterrània i a la plaça Corsini, on es delimitarà un espai. Les sessions del programa ‘Ens movem a l’aire lliure’ estaran dirigides per un tècnic; inclouen zumba, pilates, cross, cardiobox i tonificació.

Les places de les activitats són limitades i s’assignaran per ordre d’arribada; hi haurà personal que vetllarà perquè es mantingui la distància de 2 metres entre els participants. Caldrà accedir amb mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic, deixant en l’espai marcat els objectes personals; cada participant farà l’activitat en un espai numerat i no es podrà abandonar l’activitat fins que acabi, seguint les indicacions. Es recomana portar tovallola i aigua.

Pel que fa a l’activitat física per fer a casa del canal d’Instagram @patronatesportstgn, es mantindrà, però a partir de dilluns vinent es limitarà a la franja horària de 10 h a 10.30 h del matí. En aquest format, les ciutadanes i ciutadans es poden connectar diàriament a l’hora prevista per fer activitats dirigides en directe per un tècnic o tècnica, adaptades a l’espai i als recursos de què disposen a casa.

L’horari de les activitats ‘Ens movem a l’aire lliure’ i les normes estan disponibles al web: https://www.tarragona.cat/esports/activitats/esport-al-carrer