.

.

TOTS 21

Sala de gimnàs del casal esportiu municipal de Riu Clar. Foto: Ajuntament

Un cop entrades en vigor les noves mesures decretades pel Procicat per tal de contenir la covid-19. Des del Patronat d’Esports de Tarragona se segueix treballant per ampliar i adaptar l’oferta esportiva, a les noves necessitats i requeriments, necessaris per a facilitar a una zona encara més segura.

Pel que fa a la nova mesura de la incorporació de la mascareta en les activitats grupals en els establiments i equipaments tancats, el PMET ja es va avançar en mesures de prevenció i la mascareta era obligatòria en tota la pràctica esportiva de les sales de fitness. Ara en compliment d’aquestes noves mesures, s’estendrà la obligatorietat a totes les activitats esportives, incloses les activitats aeròbiques i dirigides, sempre que no es puguin realitzar a l’aire lliure. Recordar que per accedir a les instal·lacions cal fer-ho a través de l’app Connecta o a través de la web de l’aplicació https://trainingymapp.com/webtouch/. També recordar que des de l’aplicació així com des de les xarxes socials corporatives – @patronatesportstg- el PMET se segueix oferint un ampli ventall d’activitats virtuals.

Les noves mesures també afecten els bars de les instal·lacions esportives: es limita l’aforament al 30%, només es pot consumir a les taules, s’ha de garantir la ventilació de l’espai així com la distància entre les taules de la terrassa i la distància entre els membres d’una mateixa taula. D’altra banda, també es limita a quatre el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. Finalment, el servei només es pot dur a terme de les 7:30 hores a les 9:30 hores i de les 13:00 hores a les 15:30 hores. Els clients no podran romandre a l’establiment fora d’aquestes franges horàries. Les activitats de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l’establiment es podran dur a terme durant tot l’horari d’obertura de l’establiment.

Redacció