TARRAGONA 21

El pavelló Joana Ballart de Valls.

El partit de Lliga Catalana d’equips EBA, que es jugarà al pavelló Joana Ballart el dissabte vinent a les 19:00h, es jugarà amb públic, però amb l’aforament limitat que marca la normativa. En el cas del pavelló Joana Ballart, a 240 persones. Cal destacar que el club està obligat a fer un control exhaustiu d’accés al pavelló que, recordem-ho, és de titularitat municipal.

Per poder assistir al partit és indispensable recollir la invitació, que serà nominal, a les oficines del club en horari de 18h a 20h durant el dijous i el divendres d’aquesta setmana. No es permetrà l’entrada a cap persona que no porti la invitació, a més a més, com marca la normativa vigent, és obligat de portar mascareta i respectar la distància entre els seients. Dins del recinte és important fer cas de les indicacions del personal del Patronat Municipal d’Esports i del CB Valls. Per a més informació cal trucar al telèfon 977 600 010 o enviar un correu electrònic a comunicacio@cbvalls.com.

Per evitar fer cues és important que el públic assisteixi al partit amb suficient antelació. El club subministrarà gel hidroalcohòlic i prendrà la temperatura a tothom abans d’entrar al recinte.

D’altra banda, cal destacar que aquesta temporada el CB Valls mantindrà l’entrada gratuïta en tots els partits dels seus equips.

Redacció