.

Imatge del partit Valencia CF Mestalla i el Nàstic. Foto: Cedida

El conjunt grana es veu superat pel filial valencianista i no pot aconseguir la victòria en el setè amistós de la pretemporada. Juan Delgado, penúltima incorporació grana, ha debutat avui amb la samarreta del Nàstic sortint de titular.

El partit ha arrencat amb alternança en la possessió de l’esfèric. Tots dos equips intentaven practicar el seu joc associatiu per arribar a porteria contraria. La primera aproximació ha estat dels locals al minut 8. Reina ha tret una bona mà després de la rematada del davanter local Jordi Sánchez. Dos minuts després es repetia la mateixa jugada amb idèntic resultat; Reina refusant la pilota. Juan Muñiz ho intentava des de la frontal, als minuts 20 i 25; la primera no troba la porteria per poc i la segona l’atrapa el porter Antonio. El gol local arribava al minut 28, després d’un contraatac per zona de mitjos que ha culminat Jordi Sánchez. Després del gol del conjunt entrenat per Curro Torres, el Nàstic ha agafat el control del matx i jugava prop de l’àrea rival. Al 38′, Rharsalla ha ajustat la pilota al primer pal del porter, sense sort, ja que s’ha escapat per pocs centímetres. Els filial ‘ché’ buscava la porteria de Reina en pilotes llargues. Al minut 42, Albert Lopo s’anticipava per esvair el contraatac local. Juan Muñiz ha estat el protagonista en les dues últimes accions de la primera meitat. Al minut 44, l’asturià ha intentat sorprendre amb una rematada picada que ha sortit prop de la creueta dreta del porter valencianista i, un minut després, buscava el gol olímpic. El porter Antonio, molt atent, refusava una pilota que hauria significat l’empat. Amb aquesta acció s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, Vicente Moreno ha sortit amb el mateix 11. Els nastiquers buscaven l’empat mitjançant el joc fluid a zona de mitjos, però la defensa local es mostrava contundent al darrera. Al minut 57 s’han produït cinc canvis en els tarragonins. I un minut després, el local Quim buscava el segon gol. La rematada sortia desviada. Una de les últimes incorporacions grana, Elvir Maloku, desbordava per banda esquerra i a punt estava de posar l’empat. La seva rematada buscant el segon pal topava a un defensor i acabava en córner. Ja en el tram final d’enfrontament, el Nàstic es plantava amb facilitat a l’àrea rival. Carlos Garcia ho intentava amb un xut perillós al minut 78, el porter local responia amb una bona mà. Dos minuts després, Reina es mostrava providencial per aturar una rematada d’Aridai de volea. I a la següent jugada, Jose Carlos no podia connectar la rematada des del segon pal. La centrada havia estat de Gerard Valentín des de banda dreta. Al 84′, Rayco conduïa un contraatac des de l’esquerra i quan buscava la passada de gol a A. de Groot, la defensa s’anticipava per enviar la pilota a córner. Minuts després, l’àrbitre anul·lava un gol al Nàstic per fora de joc de Rayco, arribant des de segona línia. I al minut 90, l’ex-valencianista A. de Groot tenia l’última oportunitat del partit a les seves botes. La rematada del de Calafell es perdia per pocs centímetres. Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat a la conclusió del setè duel de pretemporada per als homes de Vicente Moreno.

El vuitè i últim amistós de preparació per iniciar LaLiga 1|2|3 en les millors condicions possibles, enfrontarà el Barça ‘B’ i el Nàstic. El matx es disputarà el dissabte 13 d’agost, a les 19 hores, al Mini Estadi.

Alineacions

Valencia Mestalla: Antonio, Marc, Caballo, Charlie, Gregori, Gonzalo, Aridai, Quim, Jordi Sánchez, Eugeni i Sito. També han jugat: Zotko, Ayala, Javi Jiménez,Villalba, Alberto Gil, Centelles, Nacho Vidal, Cifu i Ferran.

Nàstic: Reina, Kakabadze (Gerard V, 61′), I. Bouzón U.Z, Lopo (Suzuki, 57′), Ferran GP (Mossa, 61′), Tejera (Zahiho, 57′), L. Madinda (Carlos Garcia, 66′), Juan Muñiz (Rayco, 75′), M. Rharsalla (Maloku, 57′), Delgado (Jose Carlos, 57′) i S. Emaná (A. de Groot, 57′).