.

Bonilla ha transformat el segon gol de penal contra els de Vilafranca del Penedès.

El Nàstic s’ha imposat aquesta tarda al FC Vilafranca per 0-2 en el primer partit oficial de la temporada, corresponent a la Copa Catalunya. El primer gol grana ha estat obra de Pablo Fernández al minut 13 aprofitant l’assistència d’una falta treta per l’especialista a pilota aturada Bonilla, que ha posat el resultat definitiu al marcador al minut 19 en transformar un penal per mans de Reche dins de l’àrea. És el seu segon gol de penal aquesta setmana. Dimecres va anotar amb estil Panenka contra la SD Huesca al darrer minut per a establir la igualada final (2-2) La victòria permet els tarragonins passar a la segona eliminatòria.

L’onze titular escollit pel tècnic, Raül Agné, ha estat el format per Dani Parra; Bonilla; Gorostidi; Lupu; Andy; Quintanilla; Josema; Pablo Fernández; Nil; Tirlea i Montalvo. Joan Oriol, que ha entrat a l’inici de la segona part, s’ha hagut de retirar per molèsties al minut 67.