.

Nàstic 2-0 Atlètic Balears

El Nàstic reemprèn el camí de la victòria

El Nàstic torna a sumar 3 punts després de superar per 2 a 0 a l’Atlètic Balears al Nou Estadi. Marcos, de penal, i Perera han signat els gols grana.

Primera meitat sense gaires ocasions per a cap dels dos equips. El Nàstic ha sortit amb la voluntat d’apoderar-se de la pilota i, a través de combinacions, arribar a la porteria rival. L’Atlètic Balears no li ha facilitat la tasca al conjunt grana i amb una defensa aplicada i nombrosa, ha desbaratat les arribades del Nàstic. Amb el pas dels minuts s’ha anat equiparant la possessió i els balears s’han anotat la primera gran ocasió del partit.

Al minut 22, Florin ha buscat l’escaire esquerre de Tomeu però sense sort. Després d’aquesta oportunitat, han estat els de Vicente Moreno qui han decantat el marcador al seu favor. Una internada de Verdú per l’esquerra ha estat recompensada amb penal al minut 37. Marcos no ha fallat i ha establert l’1-0.

El gol ha tranquil·litzat el Nàstic, que amb avantatge en el marcador ha anat a buscar el segon. Giner hauria pogut fer-lo a les acaballes de la primera part, però el porter ha estat encertat.

A la segona meitat Moreno ha mogut la banqueta i d’aquesta manera ha entrat Querol per Marcos. L’equip s’ha mostrat més solvent que a la primera meitat i ha gaudit d’ocasions més clares. Marcos, per partida doble, i Perera han posat a prova el porter. Pocs minuts després ha entrat el “Piojo” Hernández, per jugar els seus primers minuts al Nou Estadi, al igual que Adri Cuevas, que ha substituït Querol cinc minuts després, lesionat.

Al minut 68 Perera ha portat la tranquil·litat al Nou Estadi. Abans del canvi, Querol ha realitzat una gran jugada que ha obligat el porter ha refusar. Perera, atent, només ha hagut d’empentar la pilota dins la porteria.

L’Atlètic Balears ha fet una passa endavant per mirar de reduir distàncies, però les seves arribades no han obtingut recompensa. El Nàstic ha controlat el tram final del partit i ha aconseguit d’aquesta manera, tres valuosos punts.

Els grana visitaran el camp de l’Ontinyent en la propera jornada.