.

.

TOTS 21

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

La Secretaria General d’Infraestructures i Estudis del Ministerio de Transportes, Movililidad y Agenda Urbana (MITMA) i ADIF han confirmat a l’Ajuntament de Reus que l’estudi funcional de l’estació de Bellissens és positiu. El proper pas serà iniciar la licitació de la redacció del projecte l’any 2021.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín i la regidora i diputada del PSC al Congrés, Sandra Guaita, s’han reunit telemàticament amb la directora general de Planificació Estratègica i Projectes d’Adif, Maria Luisa Domínguez, que els ha exposat les conclusions favorables d’aquest estudi i que, per tant, no serà necessari dur a terme l’estudi informatiu.

Les conclusions d’Adif confirmen les previsions municipals, avalades amb l’estudi de demanda que Adif va realitzar abans de l’estiu; i fan coincidir les tres administracions en què l’estació de Bellissens és una infraestructura positiva i necessària per a la mobilitat a la ciutat.

Els representants del Govern de Reus i del grup municipal del PSC han assistit a la reunió en el marc de l’acord signat el passat mes de febrer per col·laborar en matèria d’infraestructures.

Un projecte llargament reivindicat

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, valora positivament aquest nou pas i afirma que es tracta “d’una molt bona notícia que confirma la importància d’aquesta infraestructura. Un projecte llargament reivindicat que per fi veurà la llum i pel qual hem apostat des del primer dia. I una aposta que hem tirat endavant com un projecte de consens. De ciutat”.

La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, apunta que “tot allò que millora la vida dels reusencs i reusenques i que fomenta una millor mobilitat requereix intensificar les relacions institucionals amb les administracions que pertoquin i treballant conjuntament els diferents grups polítics que hi puguin incidir. Serà una peça clau en el desenvolupament de la zona sud de la ciutat”.

Per la seva banda, el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus, Andreu Martín, ha mostrat la seva satisfacció perquè “aquesta reunió evidencia el compromís ferm de les tres administracions per executar aquest projecte, que esperem que sigui una realitat el més aviat possible en benefici de Reus i del conjunt del nostre territori”.

Redacció