.

.

TOTS 21

Les finals, tant masculines com femenines, es disputaran dissabte. Foto: Cedida

El Campionat d’Espanya Júnior segueix oferint tennis de moltíssima qualitat a les instal·lacions del Monterols. La jornada de dijous ha permès gaudir d’enfrontaments d’un altíssim nivell entre jugadors i jugadores de 17 i 18 anys que aspiren a convertir-se en jugadors professionals en el futur.

Durant el matí, en els quarts de final del quadre masculí s’han viscut grans enfrontaments com el de Llamas vs Pérez, que ha acabat amb victoria de Llamas per 5/7 7/5 6/0 o el d’Alemany que ha guanyat Manzanera per 6/3 6/7 6/0. Max Alcalà s’ha imposat a Plans per 1/6 6/4 6/2 i Masjuan ha vençut a Barreto per 5/7 6/0 ret.

A la tarda, s’han disputat els partits del quadre femení, que també han ofert un bon espectacle. Bouzas (1) ha guanyat contra Amurio per 6/0 6/0. De las Heras ha perdut contra Romero per 4/6 6/4 6/3. Custic s’ha imposat a Bances per 6/0 6/1 i Gonzalez ha perdut contra Rey (2) per 6/1 6/1.

Amb aquests resultats queden definides ja les semifinals, a disputar aquest divendres pel matí, que enfrontaran Llamas vs Alemany i Alcalà vs Masjuan i en el quadre femení Custic vs Reyi Bouzas vs Romero.

Les finals es disputaran dissabte. A les 9 hores es jugarà la final femenina i a continuación la masculina a la pista central del Monterols. Un cop finalitzin els partits es farà l’entrega de premis als guanyadors.

El Club restarà obert per a tothom que vulgui gaudir del bon tennis

Redacció