.

.

TOTS 21

Tres dels artistes que participaran en l'espectacle. Foto: Cedida

Tres dels artistes que participaran en l’espectacle. Foto: Cedida

El Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona arribarà a la Tarraco Arena Plaça els propers 6,7 i 8 de gener oferint una producció gegant suma de 3 elements fascinants: l’encís del Nadal, el Circ de Qualitat i l’exotisme de la terra dels Reis Mags. Un espectacle de circ per a adults acompanyats de la mà dels productors del prestigiós Festival Internacional del Circ –Elefant d’Or- Ciutat de Figueres.

44 artistes internacionals oferiran 12 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Tarraco Arena Plaça es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense. Vestuari, coreografies, música i decorats transportaran a l’espectador al país dels Reis Mags.

La producció del Gran Circ dels Reis Mags a la Tarraco Arena Plaça tradueix la voluntat de Circus Arts Foundation de crear a Tarragona un espectacle similar al que ja tenen grans capitals europees com Amsterdam, Berlin, París, Stuttgart o Zurich. Per la qualitat de l’espectacle, el condicionament de l’espai, la comunicació del xou, l’aforament total posat a la venda, el Gran Circ dels Reis Mags respon a semblants paràmetres que els grans circs nadalencs de les grans ciutats centreeuropees amb llarga tradició en aquest tipus d’espectacles.