.

.

TOTS 21

El regidor Lluís Suñé

El govern municipal de Torredembarra (ERC, PSC i ABG) ha ratificat la seva confiança «en l’honestedat del regidor Lluís Suñé» i confirma el manteniment del pacte. Arran de les notícies on s’afirmava que el regidor d’Acció Social podria haver estafat a Endesa el consum de llum del seu antic bar, l’equip de govern ha sortit al pas afirmant en un comunicat que «no existeix cap denúncia contra la seva persona».

Així mateix, ratifica «la confiança» del govern en «l’honestedat del regidor Lluís Suñé» i afirma que «el regidor prepara un seguit d’accions judicials», accions a les quals «se li dóna suport».

Altrament, «es confirma, per part de tots els membres del govern i dels grups municipals que el conformen, el manteniment del pacte de mandat».

Els regidors i regidores que formen part del govern també volen refermar el compromís «personal i polític» de treballar conjuntament per Torredembarra «amb responsabilitat i transparència», concentrant-se en la tasca del dia a dia, «vencent dificultats en la reorganització i reestructuració de la vida municipal», mantenint «la il·lusió» per assolir «un millor Ajuntament i una ciutat amb millors serveis per a la ciutadania».