.

.

TOTS 21

Aquesta competició, oberta a tothom, tindrà lloc el 9 de novembre i destinarà tota la recaptació per inscripcions als damnificats per la crescuda del Francolí

Aquesta competició, oberta a tothom, tindrà lloc el 9 de novembre i destinarà tota la recaptació per inscripcions als damnificats per la crescuda del Francolí

Les conseqüències i els desperfectes provocats pels forts aiguats que van patir els municipis de la llera del Francolí trigaran en ser reparats i, alhora, requeriran de grans esforços i recursos. En situacions com aquesta, tota ajuda és necessària i, en aquest sentit, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center hi aporta el seu granet de sorra amb el que millor sap fer: organitzar un esdeveniment esportiu.

En aquesta ocasió, la proposta és el torneig de pitch & putt “Riuada solidària al Francolí”, una competició oberta a tothom qui vulgui participar-hi, que tindrà lloc el proper 9 de novembre i que destinarà tota la recaptació obtinguda a través de les inscripcions a favor de la iniciativa solidària, nascuda de la pròpia ciutadania, per ajudar els damnificats de la riuada del Francolí, que va tenir lloc el passat 22 d’octubre.

Pel que fa al torneig solidari de pitch & putt, aquest serà disputat sota la modalitat Stableford, amb sortida simultània a les 10 hores. Tots els participants gaudiran, en acabar la competició, d’un aperitiu, lliurament de premis i sorteig de regals per cortesia de les empreses col·laboradores amb aquest acte solidari.

Els interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a través de l’adreça de correu electrònic pitch@golfcostadaurada.com; i també al telèfon 977 653 361. El preu d’inscripció és de 20 euros i la recaptació íntegra serà lliurada a Riuada solidària Francolí. Així mateix, les empreses interessades a col·laborar amb aquesta iniciativa poden fer-ho a través de golf@costadaurada.com.