.

.

TOTS 21

Antonio López prendrà el relleu a l'alcaldia del Catllar.

Antonio López prendrà el relleu a l'alcaldia del Catllar.

El regidor socialista Antonio López serà elegit com a alcalde del Catllar en el ple municipal del proper divendres 20 de juny, tal i com va avançar Tarragona21 aquest dimarts a la tarda. López prendrà el relleu al fins ara alcalde, Josep Maria Gavaldà, d’acord amb el pacte subscrit a l’inici del mandat entre els grups municipals de CiU i PSC.

Un cop confirmat el relleu a l’alcaldia, el regidor socialista s’ha compromès “a ser l’alcalde de tots els catllarencs i catllarenques i a donar continuïtat a la bona feina que s’ha dut a terme en aquests darrers tres anys i que ha permès, per exemple, que l’endeutament municipal sigui reduït i que la pressió fiscal també sigui baixa”.

Com a principals reptes per aquest darrer any de mandat, el regidor socialista ha anunciat la seva voluntat de reunir-se “amb totes les associacions i entitats del poble per saber de primera ma les seves inquietuds, anhels i prioritats més urgents. Com a alcalde tindré com a prioritat número 1 la lluita contra l’atur i posaré l’accent en les polítiques socials i en el desenvolupament de totes les eines a les nostres mans per ajudar aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica.”

Restauració de l’ermita de Sant Ramon

Antonio López ha explicat que en breu es procedirà a consolidar la restauració de l’ermita de Sant Ramon com a centre d’interpretació del riu Gaià, incloent tant la fauna i la flora pròpia del riu com els usos industrials que històricament han deixat la seva empremta al curs fluvial.

“Així mateix, endegarem varies accions de petita dimensió però que són àmpliament demandades pels veïns del poble com ara la instal·lació d’una aula d’informàtica a la biblioteca de manera que pugui ser emprada per la gent gran i també pels alumnes dels centres educatius del Catllar”.