.

.

TOTS 21

Imatge d'un dels concerts amb gran èxit de públic

Imatge d'un dels concerts amb gran èxit de públic

El Festival Internacional de Música de Cambrils tanca la seva 40ena edició amb molt bona nota i refermant la posició capdavantera d’aquest esdeveniment com el referent musical del sud de Catalunya. Un lideratge que s’ha consolidat enguany, gràcies a una programació variada i equilibrada en estils i formats, més oberta que mai, que ha fet que més de 10.000 persones assistissin als 12 concerts que s’han celebrat a diferents espais de Cambrils, 9 d’ells al Parc del Pinaret.

La bona acollida per part del públic i l’excel·lent cartell del Festival, s’ha traduït també en un 80% d’ocupació general del Festival, tot i que en alguns concerts com Raphael, David Bisbal i Pau Piqué, els índexs d’afluència d’espectadors han rondat el 100%.

Públic de totes les edats i nacionalitats

El Festival es va iniciar el dia 26 de juliol amb el concert de Love of Lesbian i va tancar-se aquest passat diumenge, amb el concert de Raphael. Durant aquests dies, noms com David Bisbal, Marta Sánchez y Gloria Gaynor, José Mercé, Montserrat Caballé, Auryn o l’Orfeón Donostiarra, entre altres, han fet que un públic nombrós, atret per la diversitat d’estils i edats, assistís al Festival. Aquesta edició, va oferir també un concert gratuït, l’homenatge als Rolling Stones, a càrrec de la banda Smoking Stones. Cal destacar la gran afluència de públic estranger procedent de diferents nacionalitats majoritàriament russos, francesos i alemanys que també han volgut gaudir de les nits musicals del FIMC.

Zona de Gastrobar

En aquesta edició, una de les apostes més innovadores del Festival ha estat la creació d’una Zona Gastronòmica a l’entrada al recinte que no ha deixat indiferent al públic i que ha ajudat a consolidar l’espai del Parc del Pinaret com el marc ideal per al festival de les nits d’estiu. A aquest espai, s’ha pogut gaudir de sopars a la fresca, prenent una copa i tasts de vins promoguts per la D.O. Catalunya.

Tots els concerts han estat organitzats, gestionats i produïts per l’empresa PUBLIOLIMPIA, que ha assumit el risc de la contractació i totes les despeses que s’han generat.