.

.

TOTS 21

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat ha motivat que la dansa hagi estat una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat ha motivat que la dansa hagi estat una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS

L’Institut Municipal Reus Cultura ha tancat aquest diumenge al vespre l’edició 2019 del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual amb satisfacció però destacant els nombrosos canvis que s’han hagut de fer en la programació, tant per la convocatòria de vaga general del passat divendres, com pels diferents episodis de pluja que hi ha hagut durant el cap de setmana.

L’organització destaca la qualitat de les propostes que s’han pogut veure durant aquests dies a Reus i en destaca, per un costat, l’espectacle “Set of sets” que es va representar al Teatre Fortuny, de la companyia GN/MC Guy Nader / Maria Campos, per la curada tècnica i el ritme incessant dels intèrprets, i per l’altre, “Rodó”, de la companyia Chapertons, que es va fer al Teatre Bartrina i del qual en remarquen la seva originalitat, creativitat i imaginació.

Aquesta edició del COS 2019, que ha tingut una assistència de públic al voltant de les 2.000 persones, ha viscut diversos canvis de programació i un dels espectacles s’ha hagut de suspendre perquè no es va poder reprogramar. Els altres muntatges afectats per la vaga o per la pluja s’han pogut modificar amb canvis horaris.

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat ha motivat que la dansa hagi estat una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS, un festival que té la mirada posada en el moviment i el teatre gestual com a principal motivació.

A banda de la programació, els tallers i classes magistrals han exhaurit les places ofertades i també han tingut un important èxit d’assistents tant la conferència ballada com les sessions dedicades a la figura de Roseta Mauri.