.

.

TOTS 21

La prova tindrà lloc el 23 d’octubre seguint el protocol Covid i també inclourà la celebració d’una cursa infantil. Foto: Ajuntament

Els amants de l’esport i, més concretament, del duatló, tenen una cita imprescindible a la Pobla de Mafumet el proper dissabte 23 d’octubre. I és que, després del parèntesi obligat per la pandèmia, el Duatló pobletà torna per celebrar la seva desena edició. Com sempre, Running Solutions i l’Ajuntament de la Pobla col·laboren en l’organització d’aquesta prova per a la qual ja s’han obert les inscripcions. Les persones interessades en participar-hi ja poden inscriure-s’hi de manera telemàtica, a través del web duatlopoblamafument.com. el termini d’inscripcions acabarà el 19 d’octubre o un cop assolit el nombre de places disponibles, que és de 600. Enguany i degut a la situació pandèmica, no hi haurà inscripcions presencials d’última hora.

Tots els participants hauran d’afrontar un exigent recorregut format per 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el circuit. L’organització ha previst també categories individuals i per parelles, que poden ser mixtes. A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals.

Així mateix, la prova tindrà lloc seguint un estricte protocol antiCovid, per la qual cosa la sortida tindrà lloc de manera esglaonada i en grups reduïts, mentre que la mascareta serà obligatòria en el moment de la recollida del dorsal i en l’entrada a boxes. Finalment, l’arribada es produirà amb accesos espaiats i respectant la distància de seguretat.

D’altra banda, des de l’organització es recorda als participants que la recollida de dorsals, l’entrega d’obsequis d’inscripció (motxilla i bidó) i el check in de la bicicleta es farà per ordre i segons la cita prèvia assignada, en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló donarà inici a partir de les 17 h, en grups de sis participants i cada cinc segons.

Redacció