.

.

TOTS 21

El pòdium amb els tres primers clasificat. Foto: Helle Kettner // TgnTT​​

El pòdium amb els tres primers clasificat. Foto: Helle Kettner // TgnTT​​

El dominó solidari ha aconseguit per un dia unir les forces politiques de l’Ajuntament de Tarragona, La iniciativa, duta a terme per #DominoSolidariTgnTT, ha reunit 20 regidors del consistori que en parelles han disputat un torneig benèfic a favor de l’associació de paràlisi cerebral La Muntanyeta. Han faltat, però, els representants del PP.

Els membres del col·lectiu tuitaire #TgnTT han agraït la col·laboració i implicació dels representants polítics que s’han pres seriosament l’activitat i fins i tot, en alguns casos, han publicat vídeos a les xarxes per donar a conèixer les parelles.

Imatge de la final. Foto: Helle Kettner // TgnTT​​

Imatge de la final. Foto: Helle Kettner // TgnTT​​

La classificació final ha estat:

1rs classificats – Ana Santos (PSC) i Jordi Fortuny (ERC)
2ns classificats – Francesc Roca (PSC) i Pedro Sánchez (Ciutadans)
3rs classificats – Sonia Orts (Ciutadans) i Xavier Puig (ERC).

Per cert, l’alcalde, Josep Fèlix Balesteros ha caigut en la lligueta de la primera ronda. Feia parella amb la convergent Cristina Guzmán. També han quedat eliminades a la primera ronda la parella Arga Sentís (ICV-EUiA) i Mònica Alabart (ERC).

Els membres de #TgnTT, coneguts per la campanya en contra dels abocadors il·legals, han volgut acabar les Festes de Santa Tecla amb una activitat que els ha apropat amb els regidors i regidores de l’Ajuntament de Tarragona i alhora, s’ha mostrat com la política es pot humanitzar. “No tot han de ser crítiques i enfrontaments. També és possible, crear un ambient de col·laboració i “bon rollo” quan és necessari”, afirmen.

Els participants, que han format parella amb consellers de formacions polítiques diferents de la seva, han donat 25 euros que es destinaran íntegrament a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta. Durant el campionat també hi ha hagut una “fila zero” que ha permès que alguns regidors que no han pogut assistir a l’acte també hagin col·laborat amb la causa.

El campionat de dòmino solidari ha comptat amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària, Peix Blau, Vermouth Yzaguirre, Servirepro, que ha realitzat els cartells i premis lliurats als guanyadors, i de la Confraria de Pescadors, que han organitzat una barra solidària on tot el benefici també ha anat destinat a la Muntanyeta.

El donatiu total que s’ha recaptat per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta ha estat de mil euros.

#TgnTT està obert a tothom que hi vulgui participar. És un grup sense ideologia política, només pretén passar-ho bé i fer el millor per Tarragona.