TOTS 21

La regidoria d’Ocupació, amb el suport de la Fundació Formació i Treball, ofereixen una nova eina destinada a impulsar l’economia local i contribuir a la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social o en situacions vulnerables, a través del suport i l’apoderament de projectes d’autoocupació.

Es tracta del servei gratuït d’assessorament per a emprenedors/es del Punt d’Autoocupació Incorpora (PAI) de la Fundació ”la Caixa”. Ofereix tot un seguit de tràmits i assessorament per aquelles persones que volen posar en marxa el seu propi negoci.

El Punt ajudarà els emprenedors amb atenció personalitzada; al desenvolupament del seu pla de negoci; amb la tutorització integral abans, durant i fins a un any després de la posada en marxa del negoci; amb un estudi de viabilitat exhaustiu i acompanyament, si fos necessari, per assolir un finançament mitjançant un microcrèdit social; informació legal i i l’alta gratuïta en la seguretat social i hisenda per a autònoms i societats.

Les persones interessades poden contactar amb el departament d’Ocupació, adreçant-se al carrer Joan Carles I, 54, a través del telèfon 977 65 77 83, o bé per correu electrònic borsadetreball@rodadebera.cat

Redacció