TOTS 21

Aquest cap de setmana s’ha disputat a València el Campionat d’Espanya sub 18 en pista coberta. Laura Yan Solé, Clàudia Mir, Pablo Ángel i Laurine Elisa Marimón eren els representants del Club Atletisme Tarragona que havien aconseguit la mínima per a poder accedir a la competició.

Pablo Ángel quedava 4rt a les eliminatòries del 60 metres tanques amb una marca de 8″29 que li permetia el pas a la semifinal. A la semifinal finalitzava també 4rt no aconseguint el pas a la final en una cursa poc afortunada per l’atleta tarragoní.

En la mateixa prova en categoria femenina, Clàudia Mir debutava en competicions estatals. Disputava les eliminatòries aconseguint una marca de 9″34, no assolin el pas a les semifinals en una prova de gran nivell.

Laurine Elisa Marimón era l’atleta del CAT que disputava dues proves: Salt de llargada i Triple Salt. En el Salt de llargada no va poder demostrar el seu estat de forma, quedant lluny de la seva marca personal amb un millor salt de 5.15 metres. En el concurs de triple salt va finalitzar 9a amb una millor marca d’11.52 metres, molt a prop de la seva marca.

I per finalitzar, Laura Yan Solé competia en la complicada prova dels 400 metres llisos aturant el crono als 1.00.18.

Els quatre joves atletes del Club Atletisme Tarragona es van mostrar satisfets del campionat realitzat, esperant trobar noves oportunitats en la temporada d’aire lliure que tot just comença les properes setmanes.

Campionat d’Espanya Màster Pista Coberta

Josep M. Mateo, doble campió d’Espanya d’atletisme màster.

Els 2 atletes veterans del Club Atletisme Tarragona, que han participat al Campionat d’Espanya Màster de pista coberta celebrat el cap de setmana passat a Antequera, han aconseguit una excel·lent collita de 5 medalles, 2 de les quals van ser d’or i 3 de bronze.

En Josep Maria Mateo, en la categoria M55, es va proclamar campió d’Espanya per partida doble en les proves de salt de llargada i salt d’alçada. En el salt de llargada va fer un concurs de menys a més i, en l’últim salt, va arribar fins a uns magnífics 5,10 metres mentre que al salt d’alçada va superar el llistó col·locat a 1,52m. El Josep Maria també va participar en el salt amb perxa, disciplina en la que va obtenir el tercer lloc amb un millor salt de 3,10 metres.

En Juan Carlos Herrera, en la categoria M45, va aconseguir dues medalles de bronze. La primera d’elles a la pentatló, prova combinada en la que va obtenir un total de 3244 punts, la qual cosa significa una nova millor marca personal per aquest atleta. També va obtenir el tercer lloc als 800 metres, cursa que va encapçalar fins als últims 100 metres, moment en què es va veure sobrepassat per dos atletes, acabant amb un bon registre de 2:07.49 minuts. També va participar en salt de llargada, prova que va finalitzar en la quarta posició amb un salt de 5,46 metres.