.

CBT 87 – AMICS CASTELLÓ 95

Hester amb un 26 de valoració va ser l'MVP del partit. Foto:Rafa Marrasé 24segons.

Hester amb un 26 de valoració va ser l’MVP del partit. Foto:Rafa Marrasé 24segons.

Si fem cas només al resultat final haurem de dir que el CBT ha sumat la seva cinquena derrota consecutiva en lliga i que l’equip de Berni Àlvarez està encallat a la classificació mirant amb cert perill a la zona baixa d’aquesta.

Els blaus rebien al líder, Castelló, per començar l’any al Serrallo. El partit no era en principi el propici per a sortir de la mala dinàmica de resultats en la que es troba el conjunt tarragoní. L’equip de Berni Àlvarez però ha demostrat un cop més que es creix a casa i contra rivals superiors.

Tot i anar a remolc bona part del partit el 26 a 18 del tercer quart i un molt bon darrer quart (com és habitual) van ficar de ple en la disputa de l’encontre al CBT.

Cal destacar els 22 punts de l’australià Congiusta i el retorn amb 22 punts i 26 de valoració del gran descobriment d’aquesta temporada l’americà, Anthony Hester.

Hester ha demostrat que ja ha deixat enrere la seva lesió i que ha de tornar a ser aquella peça clau que ha fet decantar partits a favor de l’equip de Berni que l’ha trobat a faltar massa durant el període en que ha estat de baixa.

Els visitants van trobar a faltar l’aportació anotadora del seu jugador franquícia Washburn que es va quedar només amb 9 punts tot i ser el màxim anotador de la competició fins ara.

La derrota davant del líder fa que el CBT tanqui la primera volta amb 5 victòries i 9 derrotes una segona volta similar podria assegurar la permanència a l’equip del Serrallo.

Els blaus començaran la segona mànega jugant davant d’un altre dels gallets de la competició, l’ex ACB, Lucentum el pròxim cap de setmana al Serrallo.