.

El CBT s'acosta al liderat després de la victòria d'avui

El CBT ha patit molt per endur-se la victòria enfront un CB Hospitalet que ha posat les coses molt difícils als homes de Berni. I ha estat el joc interior blau el que ha marcat la diferència en el partit. Edu Riu (13 punts), Ferran Torres (13 punts) i Sergi Homs (20 punts) han aconseguit entre tots tres 43 dels 78 punts de l’equip.

I durant els primers vint minuts, cap dels dos equips s’ha fet amb el control del partit. El joc era viu i ràpid, però el CBT no acabava de trobar-se còmode dins del partit. L’entrenador visitant, el veterà Miguel López Abril, realitzava canvis constants de jugadors i això impedia que el partit agafés el ritme que volia l’entrenador tarragoní.

A la meitat del segon quart, Ferran Torres s’ha erigit com a dominador dins de la zona i gràcies a les seves cistelles el CBT ha aconseguit obrir una petita bretxa de 5 punts (24-19). Però el tir exterior no funcionava i un cop s’ha acabat l’efecte Torres, l’Hospitalet s’ha tornat a acostar al marcador, arribant a la mitja part amb una ajustat 38-37.

Edu Riu, ‘on fire’

I la reacció ha arribat després del descans. Ha estat després que l’Hospitalet aconseguís dominar els primers minuts de la represa, però la màquina blava ha començat a funcionar. I ho ha fet des de la defensa. Hospitalet s’ha quedat cinc minuts sense anotar, clavat a 42 punts i poc a poc la bretxa s’ha anat obrint. Eren uns minuts on Edu Riu estava ‘on fire’, aconseguint tres triples en pocs minuts.

El partit s’havia posat de cara. Els darrers deu minuts han començat amb un clar 62-47. Semblava que el partit estava decidit, però Hospitalet no s’ha rendit. Amb un parcial de 0-7 s’ha tornat a posar dins del partit. Ja havien rebaixat el llindar dels deu punts, i no s’han quedat aquí. A poc més d’un minut pel final, s’ha acostat fins a quatre punts, però aquí ha acabat la reacció visitant.

Al final, la victòria s’ha quedat al Serrallo, per 78-72, aconseguint el conjunt tarragoní mantenir-se a només un partit del líder Sant Nicolau.