.

El CBT comença la lliga amb derrota. Foto: cbtarragona.cat

El CBT va jugar molt condicionat per les baixes

David Fernandez, Diego Gallardo, Miquel Salvó, Jordi Barberà i David Mesa va ser el primer conc inicial de la temporada. Cinc condicionat per les lesions de Orion Overbridge i Ali Fraser.

I el partit va començar amb un Moron controlant els primers minuts de joc, amb uns jugadors tarragonins molt desencertats en el tir exterior. I semblava que Morón tenia més ritme i dominava el marcador, Berni va començar a fer les primeres rotacions. I va ser l’entrada de Ferran Torres, que va donar un gir al partit. Amb menys d’un minut el marcador va passar de 8-10 a 13-10, aconseguint posar-se per primer cop per davant al marcador. Malgrat el conjunt sevillà, no va afluixar, a poc a poc el CBT controlava més el partit, arribant al final dels deu primers minuts amb 20-16 al marcador.

Durant els primers minuts del segon quart, Morón gràcies a tres triples consecutius i a un dos més 1, va aconseguir igualar el partit a 28. Dos triples amb menys de 10 segons, de Martínez i Fernández van obrir de nou una petita diferència a l’electrònic, però Morón novament va reaccionar, posant-se nou per davant en el marcador.

Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort. Faltaven poc més de dos minuts per arribar el descans, però de poc va servir i més tenint en compte el triple aconseguit pels visitant en el darrer segon, que va posar l’electrònic en un preocupant 39-43.

A la represa poc van canviar les coses durant els primers minuts. A part David Fernández que s’havia lesionat al final del segon quart, era baixa definitiva per la resta de partit.

La defensa dels homes de Berni donava moltes facilitats als jugadors exteriors visitants. Un triple de Toledo, va situar la màxima diferència pels sevillans, 46-52. Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps molt del segon període. Necessitava que la defensa dels seus jugadors millorés, però no ho va aconseguir.

Al final del tercer quart es va arribar amb 55-61, però al començament del darrer quart, Toledo (9 triples) va aconseguir la màxima diferència 55-66.

Després d’un temps mort Berni va posar al seu equip en zona, però ni amb aquestes. Posava a tota l’artilleria sobre la pista. Els jugadors visitants seguien castigant el perímetre amb els seus llançaments exteriors i els homes de Berni Álvarez no aconseguien veure cistella amb facilitat, gràcies a la intensitat defensiva dels andalusos. D’aquesta manera, el CB Morón va aconseguir una nova màxima avantatge de 12 punts. A partir d’aquí, el CBT va millorar la seva circulació de pilota i gràcies a Diego Gallardo i a la direcció de Fernando Boada van aconseguir escorçar distancies a l’electrònic.

Després d’un temps mort visitant el partit no va canviar gaire, el CBT va aconseguir empatar el partit quan faltaven 4 segons per acabar, gràcies a dos tirs lliures de Miquel Salvó, però els andalusos van passar la pilota ràpidament en joc i se’n van emportar el partit gràcies a un triple sobre la botzina. Cruel final per a un CBT que tot i les baixes va competir fins al darrer segon de partit, però que es queda sense premi en el primer partit de l’any.