.

El Catllar ha tret un valuós punt a Viladecans

El Catllar ha tret un valuós punt a Viladecans. Foto: campdesports.cat

El Catllar ha sumat un punt molt valuós al camp del segon classificat, el Viladecans, en un partit que ha pogut guanyar. Els grocs dominaven el marcador per 0 a 1 al minut 87, quan el col·legiat ha assenyalat penal a l’àrea de l’equip tarragoní. Triguero ha estat encertat i ha fet el definitiu 1 a 1.

El conjunt del Baix Gaià ha estat clar dominador. De fet, al minut 31 Luís García ha avançat el seu equip al marcador. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans i a la segona part el domini ha estat altern fins que ha arribat el penal transformat per Triguero i que ha evitat la victòria dels grocs en un dels camps més difícils de la categoria.

El Torreforta empata a zero

El Torreforta ha tret un punt de Tàrrega en un partit que ha finalitzat tal i com ha començat: amb empat a zero gols. El conjunt tarragoní ha desaprofitat una oportunitat per retallar punts al segon classificat, el Viladecans.

Els homes de José Miguel Moreno han jugat amb un home més per l’expulsió del local Egea al minut 60.

El Jesús guanya i l’Amposta perd

El Jesús i Maria s’aferra a les poques possibilitats que té de mantenir la categoria. Aquest diumenge s’enfrontaven els dos darrers classificats i el resultat ha estat favorable als ebrencs per 3 a 2.

El jugador de l’Alpicat Vendrell ha avançat al seu equip al minut 19 i Jesús Josep, autor de dos gols, ha empatat al 44.

A la segona part, Raül Teixidó, l’ex de la Rapitenca, ha fet el segon del Jesús al minut 52 i de nou Vendrell ha marcat per fer-ne l’empat a dos. El partit s’ha decantat a favor dels ebrencs gràcies a un gol de Jesús Josep al minut 71.

De la seva banda, l’Amposta no ha pogut amb un Balaguer al el qual empatava a punts i, per tant, ha perdut una posició. El resultat final ha estat de 2 a 0. Clivillé ha marcat el primer dels lleidatans al minut 23 i Solanes ha sentenciat al 69.

El Torredembarra no pot amb l’Andorra

El Torredembarra va perdre per 3 a 1 en la seva visita al camp de l’Andorra el dissabte. Al minut 15 Sebastián va inaugurar el marcador. La reacció de l’equip blanc-i-blau va arribar al minut 24, quan Daniel Sabaté va fer l’empat, però a un minut del descans Alves va fer el segon dels andorrans.

Tot i que els homes de Gabriel Amores van intentar l’empat generant jugades de perill, va ser Sonejee qui al minut 85 va marcar el definitiu 3 a 1.