TARRAGONA 21

Campling Playa Montroig. Foto: Cedida

L’escenari posterior a la Covid-19 canviarà la forma de viatjar en els propers mesos. No només a l’hora de llegir el destí, també per escollir allotjament: tot apunta que els viatgers prioritzaran reservar establiments no massificats.

Davant d’aquesta tendència, Playa Montroig Camping Resort està preparant la temporada 2020 que començarà el proper 12 de juny, després d’haver posposat la inauguració inicial prevista pel mes de març. El resort afronta la temporada posant en valor les seves 35 hectàrees de superfície (que equivalen a 49 camps de futbol) i que el converteixen en un dels càmpings europeus més grans en extensió, però no en capacitat, aconseguint que sigui un lloc tranquil i sobretot, amb espai.

Fins i tot en una temporada normal i amb una ocupació plena, és un lloc no massificat en el qual es compleixen les noves normes de distància social. A més, una de les mesures que implementarà Playa Montroig Camping Resort és la d’establir un aforament màxim a les zones comunes com la piscina, el restaurant o la bugaderia.

Més enllà d’aquesta limitació, el càmping tarragoní es cenyirà a un protocol per assegurar als seus hostes i al seu personal la màxima seguretat. Es realitzaran test a tots els treballadors i se’ls proporcionarà el material de protecció necessari per evitar contagis, a més de rebre una formació específica per prevenir la propagació del virus.

Camping Playa Montroig. Foto: Cedids

En relació als espais de restauració del càmping, interiors i terrasses obriran segons ho permetin les normes de cada fase de la desescalada. S’ampliarà el servei de menjar per emportar i també es podrà demanar l’entrega directa a la parcel·la. A més, s’instal·laran mampares de protecció a recepció, al supermercat, al restaurant i al punt de souvenirs.

Alguns lavabos i urinaris quedaran inutilitzats per mantenir la distància social establerta i fins i tot, ampliar-la, ja que són un espai que es caracteritza de ser prou ampli de per sí. Als sanitaris, però també a recepció, restaurant i bugaderia, s’instal·laran gels hidroalcohòlics pel personal i la clientela. Totes aquestes pautes i les recomanacions oficials per evitar la propagació del virus s’informaran degudament per mitjà d’uns cartells exposats per tot el càmping.

A més dels beneficis d’estar a l’aire lliure, Playa Montroig Camping Resort compta amb un quilòmetre de platja privat, exclusiu per clients i per tant, garanteix tenir un espai idoni a la costa del Mediterrani. No sols a la platja hi haurà l’amplitud suficient: la zona dels bungalows del càmping tarragoní es caracteritza per ser especialment àmplia: hi ha una distància de fins a 40m2 entre els allotjaments, cosa que no és habitual en tots els càmpings.

«Estarem coordinats en tot moment amb les autoritats per a garantir la seguretat dels nostres clients. Ja estem prenent totes les mesures convenients, però les ampliarem si és necessari. El nostre objectiu és transmetre la seguretat necessària sense que això repercuteixi de manera negativa en la qualitat dels serveis que ofereix un càmping de cinc estrelles», ha declarat Alejandro Giménez, director de Playa Montroig Camping Resort.