TOTS 21

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Santi Alberto. Foto: Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Santi Alberto, s’ha fet amb la victòria en Ilca 4 al Gran Premi Audi Vilamòbil de Vilanova després d’un cap de setmana complicat per les condicions meteorològiques. Per la seva banda, el seu company d’equip, Ricardo De March, ha alçat el trofeu com a primer classificat en la categoria Sub16.

El mal temps no ho ha posat fàcil als participants de la competició, de fet, durant la jornada de dissabte la falta de vent impossibilitava realitzar cap prova, tot i els esforços del comitè per poder celebrar-ne alguna. En la jornada de diumenge les condicions van ser lleugerament millors i es van poder realitzar quatre proves amb vent d’entre quatre i vuit nusos de component sud i sud-oest.

Els regatistes del CNCB, Natàlia Garcia, Alberto Conchillo i Oriol Ramon, també han participat en la competició. Cal destacar que els cinc regatistes del Club Nàutic Cambrils que han pres part en aquest Gran Premi han estat seleccionats per participar al Campionat d’Espanya d’Ilca 4 amb la Selecció Catalana. La regata nacional tindrà lloc a San Sebastián del 5 al 9 de maig.

El Club Nàutic Vilanova ha estat l’organitzador del Gran Premi Audi Vilamòbil per les classes ILCA 4, 6 i Màster. En total hi han participat 70 regatistes d’una quinzena de clubs de Catalunya.

Redacció