.

.

TOTS 21

El 25 de març finalitza el termini d'inscripció a les proves d'accés per al curs 2019-2020

El 25 de març finalitza el termini d’inscripció a les proves d’accés per al curs 2019-2020

Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art. Els centres que té a Tarragona, Reus i Tortosa posen a l’abast dels estudiants un total de 12 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El proper dilluns 25 de març finalitza el termini per inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Aquestes proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles formatius de grau superior.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ha incorporat aquest curs un nou cicle formatiu de grau superior que ha comptat amb una gran acceptació: Videojocs i entorns virtuals. Aquest cicle s’ha sumat a l’oferta que ja venia oferint l’escola, conformada pels cicles de grau superior d’Arquitectura Artística, Projectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia.

Com a novetat, el proper curs la Diputació de Tarragona suma un nou cicle formatiu de grau superior a la seva oferta, a través de l’Escola d’Art a Tortosa. El centre ofereix conjuntament amb l’Institut de l’Ebre el cicle Modelisme i matriceria ceràmica, amb la titularitat del Departament d’Educació de la Generalitat. El curs permetrà als estudiants formar-se per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica, principalment per a la indústria alimentària.

El lloc web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny agrupa la informació relativa a tots els cicles formatius de grau superior que ofereix la Diputació de Tarragona als centres de Tarragona, Reus i Tortosa.