Diumenge arriba la Cursa BBVA Tàrraco-La Mina

Traçat del recorregut de la cursa

El Club Natació Tàrraco i Tarragona Fondistes celebren aquest diumenge 21 de maig la 19a Cursa BBVA CX Tàrraco-La Mina.

La tradicional cursa del calendari atlètic de la ciutat, tindrà sortida a les 09.30h al Passeig de Sant Antoni (davant edifici de la Diputació de Tarragona) i arriba a la boca de la Mina, al Polígon Riu Clar, essent una distància aproximada de 7 quilòmetres. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’una hora.

En aquests moments, els participants inscrits a la cursa són quasi 400 persones de totes les edats, petits i grans.

Com sempre, tots els participants tindran una bossa-regal, samarreta tècnica i, amb el seu dorsal, participaran en un sorteig de regals. Els premis seran vals en material esportiu de 60, 40 i 20 euros per als tres primers classificats de la general masculina i femenina, pels tres primers sòcies i socis de Tarragona Fondistes.

També hi haurà un Trofeu al primer classificat (masculí i femení) del Club Natació Tàrraco, al primer classificat (masculí i femení) de BBVA CX Catalunya Caixa i al corredor més jove i més veterà que facin sencera la cursa.
Enguany, la samarreta que es regala a tots els participants té un dibuix que reprodueix un dels claus que reforcen la portalada de la catedral de Tarragona.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *