.

.

TOTS 21

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 de març a Perafort dos homes de 27 i 31 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Reus i Tarragona, amb cinc quilos de cabdells de marihuana després que intentessin fugir d’un control policial de trànsit. Dues dotacions de trànsit es trobaven fent un control a la N-240 quan van observar com un vehicle s’apropava en excés a un camió sense deixar cap distància de seguretat. Els agents van voler aturar el turisme, però aquest va saltar-se el control i va fugir amb una maniobra antireglamentària i perillosa, envaint el sentit contrari, i posant en risc els mossos, que van evitar l’atropellament.

Els Mossos van començar una persecució al turisme que, com a conseqüència de fugir a gran velocitat, va perdre el control i va patir una sortida de via i va xocar lateralment. Els dos homes van intentar fugir corrent però van ser detinguts quan intentaven amagar-se enmig de la vegetació.

A l’interior del vehicle es van localitzar deu bosses de grans dimensions amb cabdells de marihuana amb un pes total aproximat de més de cinc quilograms.

Els dos detinguts estan acusats d’un delicte contra la salut pública, conducció temerària i resistència i obediència greu als agents de l’autoritat. Ambdós van passar a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Tarragona i el jutge va ordenar per a ambdós la seva llibertat amb càrrecs.