.

.

TOTS 21

Imatge del presumpte lladre captat per una càmera de seguretat de la gasolinera del Catllar on es van produir els robatoris. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Tarragona de 33 anys acusat d’atracar dues vegades una benzinera del Catllar en quinze dies. El primer assalt es remunta al 15 d’agost quan l’home va accedir a un establiment de la carretera del Pont d’Armentera amb el rostre cobert per una mascareta. Després d’amenaçar la treballadora amb un ganivet de cuina, es va endur els diners que hi havia a la caixa, segons els Mossos. El 30 d’agost l’home va tornar a atracar la gasolinera de la mateixa manera. Els investigadors van detenir-lo dilluns al seu domicili de Tarragona on els Mossos van trobar una arma de foc simulada, així com diversos elements de roba que el lladre havia fet servir per als robatoris.

Així mateix, també es van confiscar dues bosses de marihuana envasada al buit d’uns 50 grams cadascuna, materials i altres elements per a la producció d’una plantació interior predestinada al tràfic d’aquesta substància.

El detingut va quedar dimecres en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutge de guàrdia com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

ACN