.

.

TOTS 21

Imatge de l’actuació policial feta a Tarragona. Foto: Cedida

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Tarragona, han detingut aquest matí quatre persones, tres dones i un home, d’entre 24 i 25 anys, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública, defraudació de fluïd elèctric i ocupació de béns immobles.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de desembre arran d’unes informacions que apuntaven que hi havia un domicili al barri de Campclar on era habitual la venda al detall d’heroïna. Els investigadors tenien coneixement que aquest domicili estava ocupat per un clan familiar especialitzat en la venda de droga les 24 hores del dia.

Davant d’aquests fets, els dos cossos policials van muntar diversos seguiments i vigilàncies que van permetre identificar compradors i intervenir substàncies estupefaents, indicis incriminatoris que acreditaven que el pis investigat era un punt molt actiu de venda de substàncies estupefaents.

Per tot això, aquest matí s’ha realitzat una entrada i escorcoll al domicili investigat al carrer Riu Brugent del barri de Campclar en el que han participat agents d’ambdós cossos policials. En l’entrada i escorcoll s’han intervingut 27 monosodis d’heroïna i una bossa amb la mateixa substància en roca. Aquesta droga tindria un valor de venda al detall de més de 2.000 euros.

També s’ha localitzat en una de les estances una plantació de marihuana indoor amb prop de 100 plantes d’un metre d’altura. Cal destacar que en el transcurs de l’entrada un dels detinguts ha llençat per la finestra una bossa amb 700 euros la qual ha pogut ser interceptada a la via pública pels investigadors que es trobaven vigilant el perímetre del domicili.

Així mateix, el mateix detingut s’ha volgut desfer de la droga repetint l’acció de llençar-la per la finestra però l’actuació d’un dels agents ha pogut evitar-ho. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials per delictes similars, passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.