.

.

TOTS 21

A la parada de l’ Associació de Comerciants i Empresaris de Creixel, la comitiva d’autoritats s’ha fet una fotografia en el corresponent photocall. Foto: Ajuntament

La fira ‘Creixell, Terra de Pirates’ ha obert portes aquest matí per primera vegada al nucli històric de la localitat i s’hi estarà fins dilluns (de 10:00 hores a 22:00), aplegant, entre d’altres, nombroses parades d’artesania, jocs relacionats amb els pirates i alimentació. A l’acte inaugural hi han assistit les regidores Silvia Farrero, Pili Romero, Chelo Picón, Montserrat Muñoz, Mari Carmen Marín i els regidors Francesc Sentis, Jordi Moliné, Juan Lara i Jaime Serret. L’alcalde, Jordi Llopart, ha excusat la seva assistència a causa d’un imprevist.

Durant aquests tres dies de la fira la gent trobarà una proposta molt atractivqa de lleure i comerç de temàtica pirata adreçada especialment al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, cercavila, espectacle de foc nocturn, demostració de softcombat i moltes iniciatives per a tota la família.

Durant el matí ja s’han fet diferents activitats com ara una gincama per la canalla amb molt d’éxit de participació i hem tingut música en viu pels carrers.

Redacció