.

.

TOTS 21

Foto del sopar d'una festa de la Dona anterior

Foto del sopar d’una festa de la Dona anterior

Aquest divendres 8 de març a les 12:00h. davant de la Casa de la Vila tindrà lloc la Lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Aquest serà el primer de diferents actes programats per l’ajuntament de Creixell amb motiu de la Setmana de la Dona 2019.

PROGRAMA

DIVENDRES 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

12:00h Davant de l’Ajuntament lectura del Manifest Oficial del Dia Internacional de la Dona.

19:00h a la Casa de Cultura «Cal Cabaler» Inauguració de l’exposició «WOMAN IN POP», Pinzellades de Poètica Femenina,  de l’artista  Ester Sentís.

DILLUNS 11 DE MARÇ

16:00h Caminada Popular de la Dona. Inscripcions a «Cal Cabaler» fins el 8 de març. Sortida des de la Rambla de les Moreres. Col·labora el Club Esportiu Muntanyenc Creixell.

20:00h a 21:00h al Casal Municipal HATHA IOGA a càrrec de Ana Hersa, classe gratuïta. Organitza Club Esportiu Gimnàs Creixell.

DIMARTS 12 DE MARÇ

19:00h a la Casa de Cultura «Cal Cabaler»  Espectacle-Debat GÉNERES  per la igualtat i contra la violència masclista, a càrrec de Xavi Demelo.

DIMECRES 13 DE MARÇ

18:00h a la BiblioCreixell Conta Contes » Un Món de Dones, un Món de Ciència».

DIJOUS 14 DE MARÇ

19:00h al Casal Municipal SESSIÓ  DE RISOTERÀPIA a càrrec de Xavi Demelo. Al finalitzar es servirà petit refrigeri.

DIVENDRES 15 DE MARÇ

19:00h a la Casa de Cultura «Cal Cabaler» Xerrada-Taller «NUTRICIÓ EMOCIONAL» , a càrrec de Yolanda Valero, coach nutricional.

DIVENDRES 5 D’ABRIL

21:30h al Casal Municipal FESTA DE LA DONA (temàtica àngels o dimonis) Inscripcions al c/Onze de Setembre, 2-4 (secretaria AMPA). Horari: dilluns, dimarts, dimecres, divendres de 9h a 13h i dijous de 9h a 11h i de 15h a 17h. Telèfon 684115753.

Dins d’aquest calendari, destaca la Festa de la Dona que consisteix en un sopar exclusivament per a dones. És una iniciativa de la regidora Pili Romero, que ja es ve fent des de fa uns anys. És un sopar més aviat de gala, al casal municipal. Cada any hi ha una temàtica diferent per les quals les dones es poden disfressar segons el tema. Enguany la temàtica és «àngels i dimonis».

La sala del Casal es decora especialment segons la temàtica. Hi ha el sopar que el serveix un càtering. A l’entrada s’hi instal·la un photocall per a on van passant totes les convidades. També hi ha un espectacle amb diferents actuacions de divertiment, com ara espectacle de boy‘s, showman, etc. Al final sempre s’acaba amb ball de música disco. Cal remarcar que al sopar només hi poden accedir dones.