.

.

TOTS 21

El Màgic Andreu, en ple espectacle. Foto: Tarragona21

El Màgic Andreu, en ple espectacle. Foto: Tarragona21

Creixell ha entrat aquest dijous de revetlla de Sant Joan en el calendari de l’alta màgia amb l’arrencada del primer Critèrium de Màgia, que tindrà lloc fins diumenge vinent i on no només es podran seguir espectacles de destacats il·lusionsites nacionals i internacionals, sinó assistir a tallers educatius o a conferències. De la mà del Màgic Andreu i de la mà de la seva filla Joana, el teló s’ha aixecat.

El teatre del Casal Municipal de Creixell ha estat l’escenari la tarda de dijous de l’inici del que no és un festival clàssic, sinó alguna cosa més. Per començar, és una prova pilot per comprovar si arrenca un model lúdic i formatiu que situï Creixell com a referent provincial del món de l’il·lusionisme, comentava a Tarragona21 el seu alcalde, Jordi Llopart.

Joana Andreu, fent un truc amb una nena. Foto: Tarragona21

Joana Andreu, fent un truc amb una nena. Foto: Tarragona21

El Màgic Andreu no falla mai. El recordem des del seu esclat mediàtic als anys 80 de la mà de TV3. Aquell mag simpàtic, sorneguer, amb mostatxo i que es penjava medalles al pit cada cop que feia un encert. A Creixell ha arrencat els aplaudiments del públic per la seva habilitat amb les mans i per la seva ironia, com també ho ha fet la seva filla Joana, que porta 15 anys als escenaris. L’espectacle inaugural ha baixat el teló amb un show del duet format per Brando i Silvana. Tots els espectacles han comptat amb la participació del públic.

«De la mà de Sabors Catalans i Màgic Andreu es hem sumat a aquest projecte perquè la màgia no és només espectacle. És cultura, és educació, és universitat. Al Critèrium s’ensenyarà des de com s’elabora la màgia, passant per organitzar tallers per als petits, farem màgia d’aprop, màgia d’escenari, màgia de carrer i portem un professor d’universitat que ens explicarà la relació que existeix entre l’educació, la cultura i la màgia», resumia el Màgic Andreu a Tarragona21.

Els protagonistes de la primera gala de màgia. Foto: Tarragona21

Els protagonistes de la primera gala de màgia. Foto: Tarragona21

«Màgia per a nens, familiar i també per a avis», destacava el Màgic Andreu. Les residències de Creixell viuen aquests dies espectacles de màgia. Aquest divendres ja hi ha una visita a les llars d’avis. Els espectacles forts de divendres comencen a partir de ls 19 hores, amb «Màgia de Prop» pel Mercat artesanal, amb Màgic Bufons, Jordi Caps, Sébastien Dethise i el Faquir Kirman. De19 :00 a 21: 00, tallers de Màgia (Escola de Màgic Andreu a Cal Cabaler). A les 22:30 hores, espectacle «Gran Gala Màgica», amb Nuel Galán, Bando i Silvana, Mag Marín i Enric Magoo, i presentat pel Màgic Andreu.

Consulteu la programació completa en aquest enllaç.