.

.

TOTS 21

Foto dels participants i les autoritats en l'acte de cloenda del curs

Foto dels participants i les autoritats en l’acte de cloenda del curs

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, i la regidora de Benestar Social, Pili Romero, han participat aquest dijous 16 de juny a l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del Curs de Coneixement, interrelació mútua i foment de la llengua. Aquest curs està organitzat des del Pla territorial de ciutadania i de les migracions del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Creixell.

Les classes de formació han tingut lloc entre els mesos d’abril a juny de 2016 a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, amb un total de 30 hores lectives. Hi han participat 9 alumnes. Amb aquest programa es pretén fomentar l’ús de la llengua catalana com a llengua comuna entre la població immigrada i la població d’acollida. Això permetrà la identificació i cohesió social, personal i la igualtat d’oportunitats.

Tant el president del Consell Comarcal com l’alcalde de Creixell i la regidora de benestar social han prés la paraula per agrair als assistents la seva participació al curs i la seva voluntat de participar en la interrelació ciutadana en els espais de convivéncia.