.

.

TOTS 21

Instal.lacions de Covestro a Tarragona. Foto: ACN

Covestro ha decidit traslladar el seu domicili social de Tarragona a Barcelona per a optimitzar i facilitar els processos administratius de la companyia. Aquesta decisió respon, especialment, a la necessitat de facilitar els processos d’integració dels centres de Parets del Vallès i Santa Margarida i els Monjos, procedents de l’adquisició del negoci Resines i Materials Funcionals (RFM) de l’empresa holandesa Royal DSM.

En aquest sentit, tres dels quatre centres de la companyia a Catalunya estan situats a la província de Barcelona, on treballen més del 50% del total de la plantilla de Covestro a Espanya, que ascendeix a 500 treballadors.

Aquest tràmit, que respon únicament a necessitats purament administratives, no comporta cap implicació per als empleats ni per a la planta de Tarragona, que continuarà desenvolupant la seva activitat amb absoluta normalitat. Aquesta planta continuarà albergant funcions corporatives clau per a Covestro a Espanya, com HSEQ, RH i Comunicació, entre altres.

La companyia manté intacta la seva sòlida aposta aposta per Tarragona. La planta tarragonina és una instal·lació estratègica per al grup on Covestro inaugurarà la seva nova planta de clor en el segon semetre d’aquest 2022. Aquest projecte suposa una inversió d’aproximadament 200 milions d’euros i la creació d’uns 40 nous llocs de treball. Es tracta de la primera planta a escala industrial basada únicament en una tecnologia d’avantguarda, el càtode d’oxigen despolaritzat (ODC).

Redacció