TOTS 21

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) fa una crida a sumar-se a les concentracions convocades per l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) aquest vespre a les 20 hores, davant dels Ajuntaments dels pobles i ciutats del país. Una iniciativa que compta també amb el suport d’organitzacions com Òmnium i l’ANC, partits polítics i consistoris.

En un comunicat fet públic aquest matí, l’ACM assegura que sempre ha mostrat «estar al costat de les institucions catalanes i dels seus màxims representants, alhora que ha reclamat una solució política, democràtica, dialogada i pacífica del conflicte polític català, que ha de passar per la necessària i urgent llibertat no només dels presos polítics, sinó de totes i tots els exiliats i exiliades, i dels represaliats i represaliades».

«El President i exalcalde de Girona, Carles Puigdemont, no està detingut per cap altre qüestió que no sigui la d’haver donat la paraula i escoltat al poble de Catalunya, i per això és incomprensible la seva detenció en un sistema democràtic», afegeix el comunicat.

Redacció