.

.

TOTS 21

Incendi a la zona de Pallaresos. Foto: Tarragonaradio

Incendi a la zona de Pallaresos. Foto: Tarragonaradio

Ahir a la nit, sobre les nou, es va declarar un foc que va mobilitzar 14 vehicles dels bombers en els treballs d’extinció. Tot a punta que algú l’hauria pogut provocar de manera intencionada. S’ha pogut controlar aquesta matinada. Durant quest matí les dotacions dels bombers remullaran el perímetre. Els Bombers mantenen en fase d’alerta els plans INFOCAT per risc d’incendi que a la demarcació afecta especialment l’Alt i Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca, el Priorat i el Tarragonès.

D’altra banda, el Cos d’Agents Rurals i els Mossos d’Esquadra investiguen l’autoria d’una dotzena d’incendis intencionats que han tingut lloc des del passat mes d’abril a la zona dels Pallaresos i el barri tarragoní de Sant Ramon. En l’últim d’aquests focs, declarat aquest passat dimecres al vespre als Pallaresos i que ha cremat un total de 3,5 hectàrees, els Agents Rurals han detectat sis punts d’ignició diferents, fet que demostraria de forma evident la intencionalitat en l’origen del sinistre.

De fet, des del passat mes d’abril s’han registrat en aquesta mateixa zona un total de dotze incendis –tres el mateix mes d’abril, dos al maig, quatre al juny i tres aquest juliol, incloent el d’ahir dimecres- que, d’acord amb els indicis recollits, haurien estar provocats intencionadament per algú. Els Agents Rurals han traslladat ja les diligències per aquests casos a Fiscalia. En aquests moments, mantenen actiu un dispositiu de vigilància per identificar l’autor dels fets i treballen de forma coordinada amb els Mossos d’Esquadra així com amb la Guàrdia Urbana de Tarragona.