.

.

TOTS 21

Junts x Altafulla davant la propera constitució del nostre Ajuntament vol manifestar:

– La nit del 26 de Maig vàrem felicitar els guanyadors i els vam oferir contribuir a un govern sobiranista a Altafulla, tan si hi érem com si no.

– No hem explorat cap acord amb cap força, llevat una reunió preliminar amb l’EINA, on cinc persones del nostre equip hi van participar.

– Lamentem profundament que no hagi estat possible arribar a un acord de progrés i de país pel bon govern d’Altafulla.

– Ha estat decebedor constatar com l’Eina ha decidit concloure acords de govern amb Ara Altafulla i el PSC del 155, que accepta la suspensió de diputats electes.

– Considerem que és contrari a les regles més bàsiques de la confiança política, publicitar i tergiversar els comunicats en el curs d’una exploració negociadora.

– Volem remarcar que l’Eina ens ha demorat resposta i ja tenia acord tancat o gairebé tancat amb els seus co-socis, abans no els féssim cap retret.

– Un acord de govern de 4 anys, no es pot fer o desfer a cop de piulada o missatge. Altafulla necessita i mereix un treball seriós i responsable.

Agraïm la confiança de qui ens ha votat, i ens comprometem a aprofundir en una proposta veritablement republicana i de benestar pel nostre poble.