.

Un moment de l'encontre enfront el Simply Olivar

Un moment de l’encontre enfront el Simply Olivar

Després de les últimes dues derrotes sofertes contra Marín i Àvila, el CBT no va donar opcions al Simply Olivar i es va retrobar amb la victòria davant el seu públic. El Serrallo va presentar una magnifica entrada, fregant el ple absolut, molts nens no van voler perdre’s el partit del primer equip del club abans de la presentació de tots els equips.

Des del primer minut, els jugadors de Berni Álvarez van sortir molt ficats en el partit, i en els primers minuts ja van aconseguir els primers avantatges en el marcador (7-4) després dels primers cinc minuts. Encara Al primer quart van arribar els primers minuts de Jamal Wilson com a jugador del CBT. Un triple de Diego Gallardo tancava un gran quart dels locals i situaven una renda de nou punts.

Lluny d’acomodar-se amb aquest avantatge, el segon quart va ser una exhibició dels blaus, amb un gran nivell defensiu i amb un espectacular Orion Outerbridge, el CBT va dominar el ritme del partit, el públic es bolcava amb cada jugada dels locals, que anaven guanyant en confiança gràcies a l’encert en els seus llançaments a cistella. El joc interior del CBT va ser un mal somni per als saragossans que no podien fer gens davant la superioritat del CBT. Un tir lliure de Miquel Salvo amb el rellotge a zero porto els 23 punts de diferència al marcador (47-24).

La segon meitat es va iniciar com havia acabat la primera, amb un Orion Outerbridge fent-se gran en els dos cèrcols, i la diferència va seguir augmentant. No obstant això , Carlos Iglesias va posar en pràctica una defensa zonal que va donar problemes als locals. A partir d’aquí van arribar els millors minuts del Olivar, al CBT li costava ficar pilotes interiors, i els aragonesos recorrien a els punts de Riauka per baixar la diferència dels 20 punts. No obstant això, als moments de desencert ofensiu, el CBT va tenir la virtut de no baixar el seu nivell defensiu, i no perdre els nervis, de tal manera, que a cap moment va veure perillar la victòria.

L’últim quart no va tenir massa història, el Olivar ho va intentar en els primers minuts, però els punts de Wilson i Orion no van donar opció a la remontada. Finalment, els 17 punts que reflecteixen el marcador final són un fidel reflex del vist sobre la pista. Ara, el CBT s’enfronta a dos partits fora de casa contra rivals molt complicats, aquesta victòria ha de donar moral suficient a l’equip.