.

.

TOTS 21

Merino vol debutar amb victòria. Foto: Nàstic

El Nàstic arrenca el 2017 amb la obligació de derrotar al Tenerife a casa (18:00h) per començar a sortir del pou de la classificació. L’encontre servirà per viure el debut de l’entrenador Juan Merino, així com el dels nous reforços amb Emaná al capdavant. La gran esperança grana ja té tots els documents regla i tindrà minuts.

El conjunt grana torna a la competició després de l’aturada nadalenca. Una aturada convulsa i que ha tingut un relleu inesperat en la banqueta grana. Després de la dimissió de Vicente Moreno, el tècnic andalús Juan Merino és el nou capità de la nau grana. Una nau que vol arribar a bon port, però per aconseguir-ho necessita començar a sumar de tres en tres.

I és que a dos partits per acabar la primera volta, el Nàstic té dos autèntiques finals. La primera aquest mateix diumenge al Nou Estadi contra el Tenerife, per acabar tancant la primera volta a Múrcia davant d’un rival directe. L’objectiu és sumar els sis punts. El primer pas és ja mateix i és que el Nàstic no es pot permetre cap ensopegada més davant la seva afició.

A hores d’ara és una incògnita el sistema de joc i els futbolistes que utilitzarà el tècnic andalús. Sense donar cap pista, Merino va afirmar que Emaná sí que tindria minuts, però sense confirmar si estaria en l’onze inicial. El davanter Manu Barreiro i Luismi també podrien viure el seu debut. «Hem de donar la sensació a l’afició de que ens estem jugant la vida. Tot seran finals. El primer objectiu és deixar la darrera posició.» Tota una declaració d’intencions de Merino.

Les dues úniques baixes granes seran la dels sancionats Stephane Emaná i Juan Delgado.
Per la seva banda, el Tenerife arriba a Tarragona amb la baixa d’Aitor Sanz i en 12ena posició amb 26 punts. Els de Jose Luís Martí volen seguir en el camí de la victòria, ja que van tancar el 2016 amb una victòria a casa per 2-0 contra l’Alcorcón.

Joan Castell